Φωτοβολταικα και εγκαταστασεις

Κατασκευές & Αρχιτεκτονική

blankimg

constructionsarchitecture

Η ART LINE Constructions δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Αναπτύσσει και εκσυγχρονίζει τις δραστηριότητες και συνεχίζει να θέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές σε κάθε έργο που καλείται να διεκπαιρεώσει.

Το επιστημονικό μας επιτελείο ερευνά διαρκώς τις νεότερες μεθόδους κατασκευής και εγγύησης ασφαλείας, προτείνοντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις αποπεράτωσης έργων.

Τμημα Κατασκευης Κτιριων

Το Τμήμα Κατασκευής Κτιρίων διαθέτει τις ικανότητες και τη δυνατότητα να υλοποιήσει με ακρίβεια έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας. Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την κατάλληλη υποδομή για να αναλάβει την κατασκευή κάθε έργου.

Το Τμημα Κατασκευης Κτιριων αναλαμβάνει:

 • τον καθορισμό προϋπολογισμού και αυστηρού χρονοδιαγράμματος
 • την επιλογή υλικών κατασκευής
 • την εφαρμογή βιοκλιματικών συστημάτων και εξοικονόμησης ενέργειας
 • τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της κατασκευής
Ανακατασκευή κτιρίων

Η εταιρεία επικεντρώνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ανακατασκευής κάθε χώρου (επέκταση, προσθήκη καθ' ύψος, έλεγχος στατικής επάρκειας) ώστε να υλοποιηθεί η παρέμβαση που θα συνδυάσει τη λειτουργικότητα με την αισθητική.

Αρχιτεκτονικη Μελετη

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η προσεκτική ανάλυση και κατανόηση των αναγκών κάθε πελάτη μας. Γίνεται λεπτομερής σχεδιασμός όλων των εσωτερικών χώρων, του εξωτερικού κελύφους, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου, ενώ δίνεται έμφαση στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του κόστους του έργου.

Η μελέτη ενός έργου αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • προμελέτη
 • αρχιτεκτονική μελέτη
 • σχεδιασμός εσωτερικών χώρων
 • μελέτη περιβάλλοντος χώρου
 • τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια
 • ηλεκτρομηχανολογική μελέτη
 • μελέτη πυρασφάλειας

Διακόσμηση & Ανακαινίσεις

blankimg

designandrenovations

Φρέσκες Ιδέες, Πρωτοποριακές Προτάσεις

Δίνουμε μορφή στο χώρο με προτάσεις εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Η συνεργασία μας με εξειδικευμένα συνεργεία εγγυάται ότι η κάθε μελέτη θα υλοποιηθεί επιτυχώς.

Η αρχή όλων των εργασιών είναι η αποτύπωση του χώρου. Κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη, προχωράμε στη σχεδιαστική μελέτη του χώρου. Όλες οι προτάσεις αποτελούνται από κατόψεις, κατασκευαστικές λεπτομέρειες και φωτορεαλιστικά σχέδια.

Διακόσμηση με στυλ, Διακόσμηση για κάθε χώρο

Η Art Line Constructions είναι μια επιχείρηση με ευρύ δημιουργικό υπόβαθρο. Μελετάμε και σχεδιάζουμε πρωτοποριακές εικαστικές φόρμες για την διακόσμηση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων και οικιών. Υλοποιούμε κάθε κλίμακας έργα αναπαλαίωσης ή ανακατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με σεβασμό στο αστικό τοπίο και στο φυσικό περιβάλλον.

Οι συνεργάτες μας πάντα επιλέγουν την ποιότητα στην εργασία και στα υλικά που χρησιμοποιούνται καθώς αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη προτείνοντας πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν χρήζει ανάγκης αναπαλαίωσης  ή ανακατασκευής, σίγουρα η αναζωογόνηση και  η ανανέωση είναι ένας τομέας που συνδέεται στενά με την διακόσμηση του χώρου σας. Το προσιτό πλέον κόστος της διακόσμησης σε συνδυασμό με την τυποποιημένη και ποιοτικά εγγυημένη μέθοδο μας, μας φέρνουν σε επαγγελματικό επίπεδο πιο κοντά σε εσάς. Συζητάμε μαζί σας για τις προσωπικές  σας ανάγκες,  τις  επιθυμίες σας και το στυλ που σας αντιπροσωπεύει  περισσότερο. Στη συνέχεια κατόπιν συνεννοήσεως αποφασίζεται το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε. Τέλος, πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση μελετάμε και δημιουργούμε τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά μοντέλα του χώρου σας ώστε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για το τελικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας καλύπτει με μεγάλη επιτυχία κάθε ανάγκη των επαγγελματιών αναλαμβάνοντας την εξ’ ολοκλήρου εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση. Μελετάμε την καλαισθησία, την ζεστασιά  του χώρου, την εργονομία, την λειτουργικότητα, το ταίριασμα των υλικών και των χρωμάτων και προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα δίνοντας έμφαση στην καλύτερη προβολή του χώρου ούτως ώστε να επιτευχθεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας μια έρευνα που αποσκοπεί στην λεπτομερή καταγραφή των αναγκών και των χρήσεων του επαγγελματικού χώρου. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας αποφέρουν καρπούς όχι μόνο όταν οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της διακόσμησης, αλλά όταν αυτή αποφέρει όφελος και στους ίδιους.

Subcategories

blankimg

solarpanelsinstallations

Η ArtLine Constructions, με γνώμονα την εξάπλωση των συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Τα έργα τα οποία αναλαμβάνουμε είναι μικρής και μεγάλης κλίμακας.